Økonomikonsulent Søften
 Økonomikonsulent med stærkt kundefokus
Drives du af at skabe værdi for dine kunder og dig selv? Motiveres du af at levere økonomisk rådgivning og yde høj kundeservice i en virksomhed, hvor fagligheden er i højsædet? Og vægter du det, at være en del af et stærkt fagligt team højt? Så læs videre her.

Velas er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale inden for landbrug, og vi søger en engageret økonomikonsulent til vores afdeling i Søften.

Om jobbet
Afdelingen består af ca. 190 medarbejdere fordelt på flere huse. Du vil få din egen kundeportefølje af primært mindre virksomheder som du skal servicere og rådgive inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling.
 
Med andre ord, du følger kunden hele vejen.

Om dig
Du har en revisions-, skatte- eller regnskabsmæssig baggrund og er fagligt godt klædt på. Du brænder for at yde rådgivning og sparring, og din situationsfornemmelse og dine gode kommunikationsevner giver dig mulighed for at formidle i øjenhøjde, så kunderne føler sig trygge og godt vejledt.

Du er udadvendt, positiv og entusiastisk, og du har en kunde- og forretningsorienteret tilgang til stillingen.

Minimum 3-5 års erfaring er at foretrække, men vi er også parate til at oplære den rette person.

Vi tilbyder
Hos os får du en udfordrende og interessant stilling i en velfungerende og dynamisk virksomhed. Vi prioriterer din udvikling, og du får opgaver, der matcher din interesse og giver dig faglige udfordringer.

Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor du får et selvstændigt ansvar for planlægning og udførelse af opgaverne. Arbejdsmiljøet er professionelt og præget af engagerede kolleger, som er drevet af at gøre en forskel for kunderne.

Vi vægter fleksible arbejdsvilkår og balance mellem arbejde og privatliv højt.

Om Velas
Du bliver en del af et spændende læringsmiljø i en topmoderne rådgivningsvirksomhed. Vi er i alt ca. 550 engagerede medarbejdere i Velas fordelt på kontorer i Viborg, Aars, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Østervrå og på Samsø og Ærø. Det tværfaglige fokus prioriteres i Velas, og vores tætte samarbejde afdelingerne imellem sikrer kunderne en nem adgang til kvalificeret landbrugsfaglig rådgivning, juridisk assistance, mæglerbistand, arbejdsmiljø mv.

Du kan læse mere om os på www.velas.dk

Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke komme i betragtning og vil ikke blive besvaret.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingschef Carsten Møller Andersen på tlf. 29634046.
 

Om Velas
Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 550 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 8 forskellige lokationer placeret i Østervrå, Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.velas.dk