Konsulent til Rekruttering og rådgivning
 Konsulent til rekruttering og rådgivning
Da vi fortsat har meget travlt med opgaver for vores kunder og samtidig udvikler vores forretningsområde, er vi på udkig efter endnu en ny kompetent kollega, der ligesom os brænder for rekruttering og rådgivning omkring ansættelsesforhold for vores kernekunder - de danske landmænd. Vi er et engageret og dynamisk team, der søger en tilsvarende kollega. Brænder du også for at være landmandens foretrukne sparringspartner på rekruttering? Så læs videre!
 
Jobprofil
Vi arbejder teambaseret med fokus på den enkelte kunde, og har som mål at levere rådgivning, der gør en forskel hver gang. De primære opgaver består i at rekruttere medarbejdere og mellemledere til dansk landbrug, men vi bidrager også med ledelsesmæssig sparring og løser konkrete ledelsesopgaver i samarbejde med resten af vores kollegaer.

Du skal helt overordnet brænde for arbejdet med rekruttering og ledelse, og have lysten og modet til både at udfordre egne vaner og kunden indenfor dette område. Du er professionel udadvendt og motiveres af at være i kontakt med kunder – både når kunden ringer til dig, eller når du proaktivt tager kontakt til kunden.

Dine kommunikative evner er veludviklede, og det falder dig nemt at lytte og spørge ind til kundens behov. Du er vedholdende i din afdækning af opgaven, og stiller hellere et spørgsmål for meget end et for lidt.

Arbejdsstedet vil være med udgangspunkt på vores kontor i Vissenbjerg, hvor resten af teamet også er placeret, men du skal være indstillet på at arbejde på tværs af vores lokationer.

Personprofil
Vi forestiller os, at du har et solidt landbrugsmæssigt kendskab og en teoretisk baggrund som f.eks. Jordbrugsteknolog, Agrarøkonom el.lign. Ledererfaring eksempelvis som driftsleder er en fordel, men ikke et ultimativt krav. Vi vægter, at du har kendskab til og erfaring med personalejuridiske forhold.

Du arbejder struktureret, kan prioritere og er vant til en professionel håndtering af deadlines, hvor du har flere bolde i luften ad gangen - uden at miste overblikket. Herudover er du en holdspiller, der ser positivt på nye udfordringer, og kender værdien af at møde på arbejde med et godt humør. Du skal trives med at være del af et team i udvikling, der vil præge fremtiden indenfor fagområdet.

Vi tilbyder

  • en uhøjtidelig omgangstone og et stærkt kollegialt miljø
  • mulighed for at være med til at præge den fremtidige udvikling af rekrutterings- og ledelsesrådgivningen i dansk landbrug
  • faglige og personlige udviklingsmuligheder i en af Danmarks mest markante landbrugsrådgivningsvirksomheder
  • fleksible og attraktive arbejdsvilkår, herunder individuel løn efter kvalifikationer

Ansøgning

Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Chef i Business, Skat og Selskaber Carsten Kragh Paulsen, tlf. 5150 8515 eller konsulent i Rekruttering og ledelse, Jens Skov Rasmussen, tlf. 3051 9792.


Om Velas
Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 550 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 8 forskellige lokationer placeret i Østervrå, Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.velas.dk