Løn og HR-rådgiver til kundeopgaver
 Løn- og HR-rådgiver til kundeopgaver
Har du erfaring med lønadministration, HR og arbejdsgiverrådgivning? Søger du et job med masser af kundekontakt og dygtige kolleger? Så er du måske vores nye rådgiver i Team Løn & HR hos Velas.

Velas er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale inden for landbrug, og vi yder service og rådgivning hele vejen rundt om kundens forretning. I Team Løn & HR tilbyder vi arbejdsgiverrådgivning omkring løn og personalejuridiske forhold til vores kunder. Vi har fået flere kunder og oplever stor efterspørgsel på vores specialistviden og gode kundeservice - derfor søger vi en ny kollega til vores Søften-team i det nordlige Aarhus.

Om jobbet
Du får din egen kundeportefølje, hvor du hver måned sørger for, at kundens ansatte får udbetalt den rigtige løn til tiden. Du hjælper kunderne med bl.a. refusionsansøgninger, skatteforhold for udenlandske medarbejdere, anmeldelse af arbejdsskader og rådgivning om overenskomstmæssige spørgsmål samt ansættelsesretlige forhold.

Du indgår i et team af kolleger, hvor vi lægger stor vægt på faglig sparring. Vores tætte samarbejde gør, at kunderne altid får service og rådgivning af høj kvalitet.

Om dig
Du er udadvendt og motiveres af at være i kontakt med kunder – både når kunden ringer til dig, eller når du proaktivt tager kontakt til kunden om forhold, man som arbejdsgiver skal være opmærksom på.

Du er en holdspiller med et godt humør, og du kan håndtere flere bolde ad gangen uden at miste overblikket. Du kan arbejde struktureret, prioritere og er vant til en professionel håndtering af deadlines. Løn & HR er et forretningsområde, som udvikler sig, og du skal derfor kunne trives med forandringer.

Du har praktisk erfaring med sagsbehandling på lønområdet og indgående kendskab til det personalejuridiske område. Du er vant til at arbejde med løn i et eller flere lønsystemer.

Vi tilbyder
• fleksible arbejdsvilkår og frihed under ansvar
• gode, engagerede kolleger og en varierende arbejdsdag
• mulighed for at være med til at præge udviklingen i teamet
• faglig og personlig udvikling i form af både opgaver og kompetenceudvikling
• en moderne arbejdsplads med flot indretning og kantine med lækker og sund mad
• individuel løn efter kvalifikationer

Om Velas
Samlet er vi i alt ca. 550 engagerede medarbejdere i Velas fordelt på kontorer i Søften, Horsens, Vissenbjerg, Viborg, Østervrå, Aars, Samsø og Ærø. Det tværfaglige fokus prioriteres i Velas, og vores tætte samarbejde afdelingerne imellem sikrer kunderne rådgivning og service i topklasse. Du kan læse mere om os på www.velas.dk

Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Kirstine Fuglsang, tlf. 2294 4131.

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail