Konstruktør/Teknisk designer til BYG
Velas BYG søger en konstruktør/teknisk designer eller tilsvarende til projektering og myndighedsbehandling i samarbejde med vores team af bygningsrådgivere.

Velas BYG søger en konstruktør/teknisk designer eller tilsvarende til projektering og myndighedsbehandling i samarbejde med vores team af bygningsrådgivere.

Vores byggeafdeling har travlt og søger en ny kollega til at hjælpe med byggeprojekter i landbruget og boliger på landet. Dine opgaver spænder fra nybyggeri og renovering af både boliger, staldanlæg, samt øvrige bygninger til landbrug og fritid

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Optegning af skitseoplæg og myndighedstegninger i AutoCad
  • Projektering og optegning af boliger og stalde
  • Myndighedsbehandling og lovliggørelse, herunder kendskab til Brandområdet

Om Dig: 

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling eller har anden relevant baggrund. Det er en fordel, hvis du har kendskab til byggeprojekter i landbruget og erfaring med sagsbehandling. Du skal kunne tegne i AutoCad og være god til at formulere dig på skrift.

Det er vigtigt, at du både er i stand til arbejde selvstændigt og indgå i dit team. Du vil primært være ressourceperson for dine kolleger og være i dialog med alle projektets interessenter. Du er god til at få tingene til at glide og har øje for hele processen frem til mangelfri aflevering.

 Vi tilbyder

Vi tilbyder en interessant stilling med spændende opgaver i en velfungerende virksomhed. Der vil være gode muligheder for at udvikle dig og få egne arbejdsområder/specialer. Arbejdsmiljøet er professionelt og præget af engagerede kolleger. Samtidig vil dit job være selvstændigt med stor fleksibilitet og attraktive ansættelsesvilkår.

Stillingen er placeret i Østjylland med det primære arbejdssted i Søften og Horsens. Vores byggeafdeling består af 12 engagerede medarbejdere som indgår i tværfagligt samarbejde med de øvrige kolleger i Velas.

Om Velas
Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 550 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 8 forskellige lokationer placeret i Østervrå, Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.velas.dk

Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat. 

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Kristian Nielsen, tlf. 29995702.