Planteavlsrådgiver søges til Velas i Vissenbjerg
Planteavlsrådgiver søges til Velas i Vissenbjerg

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens planteavl sammen med de fynske planteavlere, så får du muligheden her. Da en af vores erfarne rådgivere har valgt at søge nye græsgange, er vi på udkig efter en dygtig og erfaren rådgiver til en spændende og alsidig kundeportefølje.

Jobprofil
Vi leder efter en fagligt velfunderet, udadvendt og dedikeret rådgiver som brænder for kundeopgaven og samspillet i forhold til videndelingen med kollegaerne internt i afdelingen og på tværs af faggrenene i Velas.

Din rådgivning vil være med hovedvægt på produktionen af korn- og salgsafgrøder, med et stærkt fokus på den produktionsøkonomiske optimering af kundens forretning. Derfor skal du have lysten og modet til at udfordre kunden indenfor dit fagområde. Det betyder, at du både skal være fagligt stærk, men også have stærke personlige kompetencer.

Som Velas planteavlsrådgiver er du til rådighed for kunderne i vækstsæsonen. Du vil næsten dagligt være begunstiget af at have kontakt med disse, ligesom en stor del af din tid vil foregå ude på bedriften.

Det betyder også, at du vil skulle uddelegere en del af dine arbejdsopgaver til en kollega, som er ansat til at assistere dig med gødningsregnskaber, fællesskemaer, fejlbreve og lign., så du kan fokusere på rådgivningen i marken. Vi lægger derfor stor vægt på evnen til et godt samarbejde kollegerne i mellem. Brænder du for et særligt fagområde, er vi ligeledes åbne for muligheden for faglig specialisering.

Hvem er du?
Du er naturligt opsøgende på nye opgaver og dagligdags udfordringer og motiveres af at være i dialog med kunderne. Du er kommunikativ stærk og har flair for dialogen, hvor det falder dig nemt at lytte og spørge ind til kundens behov, samtidig med at du evner at være vedholdende i din afdækning af opgaven, og hellere stiller et spørgsmål for meget end et for lidt.

Din tilgang til opgaveløsningen er nysgerrig og analytisk, og du evner gennem din dialog med kunden at præsentere denne for flere løsningsmodeller, og herigennem udfordre kunden på driften af sin virksomhed.

Du har naturligvis en relevant uddannelsesmæssig baggrund, solid viden om planteavl og erfaring med rådgivningsopgaven.

Hvad får du hos os?
Hos os får du et professionelt miljø, der er i rivende udvikling, og hvor kravene til faglighed er store og derfor også både udfordrende og udviklende. Du bliver en del af en afdeling med 70 engagerede kollegaer, hvoraf ca. 20 har deres udgangspunkt i Vissenbjerg.

Arbejdsmiljøet er professionelt, men kulturen er uhøjtidelig og humørfyldt. Vi tilbyder attraktive goder i form af en aktiv personaleforening, en lækker kantineordning, pensionsordning, diverse sundhedsforsikringer, massørordning mv. samt fleksible rammer og frihed i jobbet.

Hvad gør du nu?

Klik på ”Søg jobbet” nedenfor og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag.
Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende. Der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat. For at få yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Troels Melvang, afdelingsleder for Velas Planteavl i Vissenbjerg på telefon 2519 6763. Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Velas

Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 550 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 8 forskellige lokationer placeret i Østervrå, Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.velas.dk