Skarpe økonomiprofiler til en virksomhed i vækst
 Skarpe økonomiprofiler til en virksomhed i vækst
Vi har travlt i Velas og søger derfor flere kollegaer til selskabsteamet på vores fynske kontor i Vissenbjerg. Vil du være med på holdet?
Vi søger kompetente og fagligt velfunderede medarbejdere, der har erfaring med at udarbejde selskabsregnskaber.
 
Vi søger dig der har:
  • erfaring som revisorassistent eller revisor
  • flair for og brænder for kundekontakt
  • teoretisk viden om selskaber f.eks. i kraft af en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud, HD eller lign.
Du trives med at arbejde i teams med en bred, tværfaglig samarbejdsflade, hvor faglig sparring og fleksibilitet er en naturlig del af hverdagen. Du er opfølgende på aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer og følger opgaven helt til dørs. Du er desuden i besiddelse af godt humør og et positivt sind og du trives med nye udfordringer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en arbejdsplads med en sund work-life balance, mulighed for meget indflydelse og stort ansvar samt fleksibilitet i din hverdag. Du har selv indflydelse på planlægning af merarbejde i sæsonen. Vores arbejdsvilkår er præget af fleksibilitet og frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø.

Der kan være flere indgange til en stilling i vores selskabsteam. Du kan f.eks. komme som en erfaren revisor og få kundeansvaret for din egen portefølje. Du kan også komme med erfaring som revisorassistent og dermed få selvstændigt ansvar for hele regnskabet helt frem til rådgivningstidspunktet. Vi lytter gerne til, hvilke ønsker du har til dit job hos os og vi vil se, om dine ønsker og vores behov kan gå op i en højere enhed.

Er du nyuddannet cand.merc.aud og kan se dig selv i en stilling hos os, hører vi også gerne fra dig.

Ansøgning
Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.
 
Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Souschef, Regnskab og økonomi Marianne Lerche-Simonsen på tlf. 2015 8105 eller afdelingschef Michael Wagner Kristensen på tlf. 2519 5543.

Om Velas

 Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 550 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 8 forskellige lokationer placeret i Østervrå, Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.velas.dk