Økonomikonsulent med Stærkt kundefokus
 Økonomikonsulent med stærkt kundefokus
Vi søger en dedikeret og fagligt stærk økonomikollega, som sætter en ære i at yde økonomisk og skattemæssig rådgivning på højt niveau. Du skal have et stort overblik og samtidig have fokus på, at detaljerne er på plads. Dit kerneområde bliver landbrugskunder, og derfor er interesse for arbejdet med denne kundegruppe et must.

Alsidige opgaver i en fleksibel hverdag
Vores opgaver er meget varierede. Du får din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgiver indenfor skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold og økonomi.

Du kommer til at rådgive bredt inden for det skattemæssige område. Har du viden og erfaring inden for selskabsskatteret, er det en fordel, men ikke et krav. Du vil blive udfordret fagligt og personligt og alt efter de kvalifikationer du kommer med og den udviklingsvej du brænder for, får du et ansvar i forhold til rådgivningen omkring kunden og kundens virksomhed i et samarbejde med dine øvrige kollegaer.

Personlige egenskaber
Som person forstår du at prioritere dine opgaver, og du trives i en hverdag, hvor dine planer hurtigt kan ændre sig i takt med, at der kommer forskellige kundesager ind. Herudover er du imødekommende og tager imod alle dine kunder med forståelse, tålmodighed og godt humør.

Vi ser helst, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling med økonomisk og skattemæssig rådgivning – hvor du har opbygget solid forståelse for regnskab, revision og kundehåndtering

Om jobbet i øvrigt
Afdelingen består af 230 engagerede medarbejdere fordelt på flere adresser. Du bliver en del af vores Regnskabs- og økonomiafdeling i Vissenbjerg, der består af ca. 60 kolleger med brede og forskelligartede økonomifaglige baggrunde. Vi tilbyder relevant efteruddannelse, moderne pensionsordning og sundhedsforsikring, fine fysiske rammer med god geografisk beliggenhed samt en god kantineordning.

Du får mulighed for stor fleksibilitet i arbejdet, da du selv planlægger din hverdag.

Er du interesseret?
Så søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning.
Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Leif Hansen, VP/Underdirektør for Økonomi & Regnskab på tlf. 2885 6188.

Om virksomheden
Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 550 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning inden for en bred faglighed indenfor bl.a økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 8 forskellige lokationer placeret i Østervrå, Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø.