Erfaren Advokat til selskabsret i Søften
Erfaren advokat til selskabsret i Søften
Vi er et mellemstort advokatkontor, der er placeret på 4 hovedlokationer, hhv. Horsens, Søften, Viborg og Vissenbjerg. I vores daglige virke har vi et tæt samarbejde med et af landets største rådgivningshuse: Velas I/S, der har ca. 550 medarbejdere. Vi har særligt fokus på landbrugets forhold, men servicerer også private og andre erhvervsbrancher.

Stillingen
Vi søger en dygtig og erfaren advokat inden for selskabsret og evt. gerne insolvensret. Vi ser gerne, at du favner både sædvanlige koncernstrukturer, rådgivning om kapitalselskaber, interessentskaber, ejeraftaler og glidende generationsskifter (A- og B-aktiekonstruktioner).

I det daglige arbejder vi på tværs af geografien og benytter os løbende af de digitale muligheder, der er. Vores mål er at få den bedst kvalificerede medarbejder til at løse opgaven, og ikke nødvendigvis blot den, som er geografisk tættest.

Vi tilbyder en interessant stilling i et dynamisk advokatkontor med en jordnær tilgang til hinanden og vores kunder. Vi arbejder professionelt og vores hverdag er præget af engagerede kolleger.

Om dig
Det er vigtigt at du har interesse for landbrugssektoren og har lyst til at arbejde med både landbrugskonsulenter og landmænd. Af person er du typen, som prioriterer at samarbejde og nyder at tale med både høj og lav.

Herudover er dit faglige niveau højt og du sætter en ære i at levere en korrekt og hurtig service til både kunder og kollegaer. Du værdsætter samarbejde på tværs af fagområder og formår at inddrage teknisk eller landbrugsfaglig viden i dit juridiske arbejde.

Du har med andre ord den rigtige balance mellem den pragmatiske tilgang og en faglig stolthed.

Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder stor fleksibilitet og gode ansættelsesvilkår, hvor der er plads til både et givende arbejdsliv samt et godt privatliv.

Vi prioriterer at have balance i hverdagen og tilstræber derfor en arbejdsuge på 37 timer og så holder vi fri, når vi har fri. Det betyder ligeledes, at vi ikke er lønførende eller forsøger at være det.

Samtidig med ovenstående, skal fagligheden være i orden. Ansættelse vil ske på vores kontor i Søften.

For rette medarbejder kan der evt. blive tale om en deltidsstilling.

Da vi søger den HELT rigtige profil, vil ansættelse ske, når vi finder det rette match.

Indkalder til samtale sker ligeledes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV, karakterudskrift samt evt. øvrige, relevante bilag ved at klikke på ”søg jobbet” nedenfor.

Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret og ikke komme i betragtning.

For yderligere oplysninger er du også velkommen til at kontakte direktør Kirsten Dühr på tlf: 22163283  eller administrationschef Finn Steenfeldt på tlf.: 21824888 


Vi ser frem til at høre fra dig.